06-45342562 info@gideanne.nl
Selecteer een pagina

Coaching rondom zwangerschap en geboorte

Heb jij dat ook?

Dat je somber bent of angstig en iedereen in je omgeving zegt dat het wel goed komt? Loopt alles heel anders dan je had verwacht en kun je niet genieten of voel je je onzeker?

Tijdens mijn werk als verloskundige heb ik gemerkt hoeveel vrouwen zorgen hebben of angstgevoelens ervaren tijdens of na de zwangerschap. Het is goed om te weten dat je niet de enige bent. Niet alle vrouwen ervaren een roze wolk, maar vinden het meer een grijze of zwarte wolk. De spreekuren van de verloskundige en gynaecoloog zijn dikwijls te kort om je angsten en zorgen goed te kunnen bespreken en veel vrouwen vinden de stap naar een psycholoog veel te groot.

Wil je erover praten, maar weet je niet met wie? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Want een laagdrempelig gesprek met iemand die uit ervaring spreekt werkt.

“People start to heal , the moment they feel heard.”

Ik begeleid je wanneer je:

  • Geen “roze wolk” ervaart
  • Angstig bent voor de bevalling of de gezondheid van je kindje
  • Een miskraam of zwangerschapsafbreking hebt meegemaakt
  • Heel misselijk bent of moe en je zwangerschap moeizaam verloopt
  • Een nare zwangerschap, bevalling of kraamtijd hebt gehad
  • Moeite hebt met het maken van keuzes of het bewaken van je eigen grenzen
  • Zoekt naar een balans in het moederschap, tijd voor jezelf, je partner en je werk
  • Last hebt van somberheids- of depressieklachten

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom!

Ervaringen

Aanstaande ouders:
“Wij hebben Gideanne leren kennen als een rustige en flexibele vrouw die op een prettige manier luistert en meedenkt. Ze heeft ons goed weten te ondersteunen rondom de bejegening van het ziekenhuis waar wij onder behandeling zijn. De gesprekken met haar hebben ons de kracht en het inzicht gegeven om meer voor onszelf op te komen. We zijn echt empowered! Na de gesprekken met Gideanne konden we concreet en met overtuiging aangeven bij het ziekenhuis hoe wij ondersteund willen worden. Hierop heeft het ziekenhuis goed naar ons geluisterd en de ondersteuning zo aangepast dat wij de controles daarna als veel prettiger ervaren. Heel veel dank hiervoor Gideanne!”

Sandra:
“Ik vond het erg fijn dat je alle tijd en aandacht voor mij had. Je luisterde naar me, als deskundige en als mens. Mijn hart uitstorten bij iemand doe ik niet zo snel, maar bij jou voelde ik me op mijn gemak.”

Jenneke:
“Gideanne heeft mij geholpen om mijn gedachten en emoties op een rij te krijgen en van daaruit bewuste keuzes te maken.”  

Marije:
“Gideanne heeft mij gemotiveerd en ondersteund bij het (zelf) zoeken naar oplossingen. Doordat ze gerichte vragen stelde en oefeningen deed met mij, hielp ze mij in een moeilijke tijd snel weer op de been.” 

Ciska:
“Tijdens de kraamweek voelde ik me erg gespannen en sliep ik slecht. Door jouw rust en lekkere massages kreeg ik weer het gevoel dat ik het zelf kon en daardoor kon ik stoppen met piekeren en lekker slapen. Ik weet niet of het toeval was maar onze zoon sliep daarna ook veel beter.”    

Gideanne helpt je graag verder!

Bezoekadres:
De Balanspraktijk
Hogeweide 6
3541 BC Utrecht
(navigeer op Saffraanweg)

Postadres:
Parkweg 6A
3451 RJ Vleuten