06-45342562 info@gideanne.nl

“Na een traumatische bevalling waarna ik veel herbelevingen had, niet sliep en constant aan stond ben ik dankzij mijn man terecht gekomen bij Gideanne. Door onze verloskundige wisten we van haar coach praktijk af. Gelijk vanaf het eerste moment voelde ik mij gezien en gehoord. Ik had veel moeite met mijn gevoel te uiten, maar door de juiste vragen en technieken wist Gideanne toch achter mijn muur te komen (dit koste wel wat moeite en geduld).
Gideanne neemt echt de tijd voor je, luistert aandachtig en oprecht en onthoudt dingen die de vorige sessies verteld zijn. De EMDR-sessies hebben wat druk van de ketel gehaald, maar helaas was het coach traject niet voldoende om mijn klachten te verhelpen. Hier is Gideanne ook duidelijk en behulpzaam in. In plaats van oneindig doorgaan bij haar, hebben we besloten dat het beter was om door te gaan bij een psycholoog om zo mijn klachten te verlichten.
Ik zou Gideanne zeker aanraden als extra ondersteuning na een bevalling of in aanloop naar een bevalling toe. Door haar ervaring als verloskundige, doula en coach kan ze goede inzichten geven, je handvattingen geven om zelf aan te werken en te helpen met het herstel. Ze houdt een goede spiegel voor je voor. Ondanks dat ik nog steeds klachten heb, kijk ik met een goed gevoel terug naar de sessies met Gideanne”.