06-45342562 info@gideanne.nl

Heerlijk rustig wakker worden op deze mooie zaterdag met het geluid van de vogels en de zonnestralen op mijn gezicht.

Na een ontbijtje met de kinderen gaat ieder zijn weg en rijd ik naar mijn doulaklant die overtijd loopt en zo graag wil bevallen. Haar geduld wordt erg op de proef gesteld. We praten over overgave, loslaten en vertrouwen. Vertrouwen dat ook dit kindje op zijn eigen tijd geboren wordt. We doen een aantal spinning babies oefeningen, ik leer de vader werken met de rebozodoek en geef een ontspannende voetmassage.
Wanneer ik vertrek ligt de moeder te slapen. In de hoek van de kamer staat het bevalbad klaar en er staat een lief wiegje. Alles in huis is in afwachting van nieuw leven.

Hoopvol rijd ik naar huis en maak ik in de middag een lekkere energiedrank voor haar. (Volgens recept van mijn lieve collega Doula Marlies). Verfrissend door de citroen en oppeppend door gember en honing lijkt het me een heerlijk drankje om te drinken tijdens een bevalling.
In het zonnetje mijn administratie gedaan en telefoontjes beantwoord.

Daarna lekker gegeten en ik denk dat ik maar vroeg ga slapen. Wie weet wat deze nacht nog gaat brengen….