06-45342562 info@gideanne.nl
Rustig-op-mijn-yogakussen

Ziet er leuk uit hè, rustig op mijn yogakussen. Niemand thuis en met een klein glimlachje op mijn gezicht een meditatie oefening doen. 

Maar niets is wat het lijkt…..

Soms kost het me zoveel moeite om weer te gaan zitten met mezelf, kan ik honderd andere dingen bedenken die belangrijker zijn. Is mijn geest niet rustig en heb ik veel piekergedachten, of twijfel ik of ik het wel kan of goed doe.  

En dan toch beginnen, opnieuw gaan zitten met vriendelijke aandacht voor mezelf en telkens weer opnieuw beginnen. Kunnen zijn met de onrust, de weerstand en het ongemak en het toch weer doen. Nieuwsgierig naar hoe het deze keer zal zijn en wat ik ga ervaren.  

Hoe zou het zijn voor jou als je met deze mindset je weeën zou ervaren? Iedere wee opnieuw met nieuwsgierigheid bekijken en ervaren, iedere wee benieuwd naar hoe deze zal zijn. Het ongemak, de onrust opmerken maar je er niet door laten overnemen.