06-45342562 info@gideanne.nl

“Wij hebben Gideanne tijdens onze 2e zwangerschap van ons zoontje gevraagd ons te willen coachen bij de bevalling. Ik kende Gideanne al van de gesprekken die wij gehad hebben nadat ik minder goed in mijn vel zat na de bevalling van ons eerste kindje. Het voelde dus heel erg vertrouwd om Gideanne bij onze bevalling te betrekken.
Gideanne heeft mij, maar niet te vergeten ook mijn partner, op een fijne manier begeleid tijdens de bevalling.
Door de kalme uitstraling en prettige werkwijze van Gideanne kon ik mij tijdens de bevalling heel goed ontspannen. Hier kijk ik enorm goed op terug omdat ik niet wist dat dit in mij zat.
Door medische redenen kon de bevalling helaas niet thuis plaats vinden. Het was erg fijn en waardevol dat Gideanne mee ging naar het ziekenhuis en ons uiteindelijk ook heeft kunnen coachen op de OK.
Wij kijken met een heel goed gevoel terug op deze bevalling. Daar is Gideanne een groot onderdeel van geweest. Terug kijkend in ons prachtige fotoboek, waarvan de foto’s door Gideanne zijn gemaakt, zullen we haar nooit vergeten”.