06-45342562 info@gideanne.nl

“Laat ik beginnen met zeggen dat ik het echt iedere vrouw gun om Gideanne bij haar bevalling te hebben. Wij zijn nog iedere dag blij dat Gideanne zowel onze voorbereiding heeft verzorgd als bij de (lange) bevalling van ons eerste kindje aanwezig was.

Wij hebben ons in een drietal gesprekken voorbereid op de bevalling. In alle rust heeft Gideanne ons meegenomen in de verschillende fases van de bevalling waarbij ze per fase aandacht besteed aan de wensen die wij als stel hebben t.a.v. de bevalling. Er is alle ruimte voor het stellen van vragen, gekke vragen bestaan niet, en de gesprekken zijn echt op ons behoefte afgestemd. Dit heeft zowel mij als mijn vriend het gevoel gegeven helemaal klaar te zijn voor de bevalling niet alleen als stel maar als team incl. Gideanne.

Dit bleek ook wel toen de bevalling eenmaal begon. Gideanne en mijn vriend wisten wat ze aan elkaar hadden zodat ik volledig ontzorgd werd tijdens het opvangen van de weeën en hoefde ik mij niet druk te maken om randzaken. Dit was voor mij heel belangrijk en is besproken ten tijde van de voorbereiding en is ook helemaal uitgekomen. Mijn vriend kon goed ’teamen’ met Gideanne en haar tips meenemen om mij zo goed mogelijk te ondersteunen. Samen zorgden zij er voor dat de wensen in mijn bevalplan werden nageleefd en gaf Gideanne het aan als er afgeweken leek te worden zodat we hierin bewuste keuzes bleven maken. Dit gaf mij alle rust die ik nodig had en heeft er voor gezorgd dat mijn vriend zich tevens nuttig heeft gevoeld tijdens de bevalling. Gideanne heeft de gave om aanwezig te zijn daar waar moet en zich terug te trekken op de juiste momenten waardoor mijn vriend en ik ook samen konden zijn.

Mijn bevalling was een lange zit en uiteindelijk was een keizersnede medisch noodzakelijk. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het zeer waardevol is om Gideanne ook bij een keizersnede aan je zijde te hebben. Naast dat ze prachtige foto’s heeft gemaakt van de geboorte is zij geen moment van mijn zijde geweken toen ik op de uitslaapkamer lag en mij totaal niet lekker voelde, wat mij een veilig gevoel gaf. Ik had het namelijk even niet breed. Zonder al te ver in detail te treden was de keizersnede het pittigste stukje van mijn bevalling en had ik het daar emotioneel ook wat lastig. In de kraamweek is Gideanne op kraambezoek gekomen, niet alleen om de kleine te bewonderen, maar ook om na te praten. Dit gesprek i.c.m. de prachtige fotofilm die zij meenam heeft mij enorm geholpen in het verwerken van de emoties rondom de keizersnede.

Al met al hebben wij een fantastische ervaring gehad in de samenwerking met Gideanne en kijk ik met trots terug op mijn bevalling. Mocht je meer willen weten over mijn ervaring, laat het Gideanne dan even weten, ik kom graag met je in contact.

Voor ons staat in ieder geval één ding vast, mochten wij in de toekomst zwanger worden van een tweede, dan gaat er zeker weer een belletje richting Gideanne!”